Саопштења

Дебакл првог скупа "Владе у хладу"

У Зајечару је данас одржан први скуп уједињене опозиције, који за циљ има да представи алтернативу актуелној републичкој власти. Иако је Бојан Пајтић, лидер тзв. "Владе у сенци" и човек који је већ 15 година суверени владар и господар свих новчаних токова у АП Војводини, он и даље себе представља као опозицију, а оно што је много штетније- и даље не ради посао за који је плаћен, стоји у саопштењу градског одбора СНС из Новог Сада.

Наиме, већ више од две године, Пајтић се бави бесмисленим покушајима да обори рејтинг Српској напредној странци, ниподаштавајући све оно добро урађено у Србији. Све оно што је урађено, а шта је Српској напредној странци донело рекордну подршку народа Србије, док је Демократску странку гурнуло на ивицу цензуса.

Најновија Пајтићева занимација, која за циљ има одвраћање пажње јавности са свих малверзација почињених у Војводини за време владавине Бојана Пајтића, јесте формирање, у народу прозване "Владе у хладу". Дуго најављивани почетак "устанка против власти СНС" доживео је потпуни фијаско у Зајечару. Ни аутобуси плаћених активиста ДС из Новог Сада, Београда, Ниша, Смедеревске Паланке, Параћина, Крагујевца, Прокупља и осталих градова, нису били довољни да сакупе више од пар стотина људи.

С обзиром да је Пајтић најавио да ће се тзв. "Влада у сенци" састајати сваког петка, Српска напредна странка жели да постави само једно питање- када Бојан Пајтић намерава да почне да ради свој посао, уместо да замајава грађане Србије својим смешним и пропалим иницијативама и покушајима да руши Владу Србије?

 

Градски одбор СНС Зајечар: Осуђујемо покушај Пајтића и Ничића да дестабилизују власт у Зајечару

Градски одбор Српске напредне странке у Зајечару најоштрије осуђује данашњи покушај Бојана Пајтића и Бошка Ничића да дестабилизује легално изабране скупштинске огране града Зајечара.

Политичари који су деценијама уништавали Србију и град Зајечарн на следећим изборима биће на нивоу статистичке грешке.

Градски одбор СНС-а у Зајечару захваљује се грађанима што се нису одазвали на протест и што су у Пајтићу и Ничићу препознали исконске лопове који су уништили Зајечар и Србију!