Саопштења

Поповић: Ђилас је још једном потврдио колико му смета успешна и јака Србија

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 02.02.2021.

 

Биљана Поповић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Огрезао у мржњи и очају, безидејан и себичан, Драган Ђилас је још једном потврдио колико му смета успешна и јака Србија, не либећи се да оптужи западну Европу, Америку, Макрона и Меркелову због подршке Александру Вучићу.

Али сваким својим јавним обраћањем и политиканством, критиковањем свега и свачега, само потврђује сопствени очај јер власт о којој сања остаје само недостижан сан. Јасно је да Драган Ђилас нема политичку идеју како би грађани Србије живели боље, јер његова целокуопна политичка борба је усмерена искључиво на личност, на Александра Вучића, зарад нескривене похлепе за влашћу. И поред свих његових изговорених лажи  и континуираних неутемељених  напада не може да оповргну чињеницу да је Вучић данас гарант мира, стабилности и напретка, поштован у целом свету, како због спољне, тако и због унутрашње мудре политике коју води. Указујући му поштовање, уз највеће државне почасти председник Вучић дочекан је и у Паризу, јер Француска препознаје Србију као озбиљног партнера на западном Балкану.

Сваки грађанин Србије данас може бити поносан на чињеницу да се мала земља  попут Србије, издваја од далеко развијенијих земаља Европе и света, јер брине о здрављу свог становништва пре свега захваљујући великом ангажовању свог председника и брзини његове реакције у набавци вакцина, о чему извештавају сви светски медији. Јер  здрава нација је императив за сваки други успех и напредак. Истовремено брине се о финансијском аспекту кроз нови пакет државне помоћи привреди и грађанима. И данас је итакако мерљиво ко ради за за своју земљу, а ко покушава да сруши туђе напоре поганим језиком и пласирањем лажи.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА