Вести

Недимовић: Србија плаћа цену сваки пут када одбије да се одрекне себе

Бранислав Недимовић, министар пољопривреде, водопривреде и шумарства и члан Председништва Српске напредне странке, огласио се након сазнања да се спрема атентат на председника Вучића.

"Кроз историју најбоље видимо да су се у свету можда мењали начини бескрупулозне борбе великих сила, али је циљ увек био исти.

Јаки да буду још јачи, по могућству најјачи, а слаби да се на том путу потчине и постану слуге остварењу њиховог циља", рекао је Недимовић.

"Мала, али због великог достојанства, Србија плаћа цену сваки пут када одбије да се одрекне себе. Посебно јер не прихвата пут слуге, већ пут слободе, пут на коме све што жели је да сама гради своју срећу.

Не морамо се враћати векове уназад, довољно је да погледате последњих 20 година и све ће бити јасно. Двехиљадитих су "велики брижници" под маском борбе за тобожњу демократију са странцима рушили власт на улицама.

Двехиљадитих су опљачкали Србију уз помоћ странаца. Двехиљадитих су на крају убили и Председника Владе Србије.

Данас, када нема више могућности за прво и друго, јер је Србија, на челу са Александром Вучићем коначно јака, опет покушавате трећу методу.

Апел свим државним органима да под хитно реше овај случај! Под хитно да се пронађу сви учесници. Беливук је крак, Звицер више крака, а ко је глава те хоботнице?!

Јасно да је некада неко могао да Србији одузме слободу, али данас то неће моћи. Колико год се трудили да нас сломе, колико год се трудили да нас врате у те "двехиљадите", толико је порука свима њима јача да тај филм неће гледати. Заједно ћемо их победити све заједно!", рекао је Недимовић.

 

 

 

Извор: Ало