Саопштења

Обрадовић: Антидржавници на све начине покушавају да сломе Вучића

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 02.03.2023.

 

Јелена Обрадовић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Антидржавници на све начине покушавају да сломе Вучића у тренуцима када Србија брани највише државне интересе. У хајци напада, претњи убиством и безмало линчовања председника Србије у НСРС, настављају своју антидржавничку кампању притисцима на правосуђе, да без преседана прогласи кривца за све што су они, сви заједно, Србији ставили на бреме. А кривац им је један једини и то управо Александар Вучић, кога су већ таргетирали и прогласили кривим они сами. Јер Вучић представља главни бедем у спровођењу њихових намера да се докопају власти.

Лажни патриота оптужује Вучића за капитулацију иако председник Вучић ништа није потписао у Бриселу, нити ће.

Али не могу антидржавници из тзв. снајпер коалиције да се помире са чињеницом да су управо они капитулирали пред народном вољом, када су државни итереси у питању.

Крив им је Вучић и зато што су они пустили 1800 терориста из затвора са све Куртијем, немо гледали погром Срба и стављање бодљикаве жице на српски кућни праг на КиМ.

Али истина је једна. Народ зна да од таквих лажних уставобранитеља већих криваца за рушење Србије нема. Зато и највеће поверење даје оном ко је несаломиви штит у одбрани националних интереса, а то је Александар Вучић.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА