Саопштења

Терзић: Снајпер коалиција жели хаос у Србији

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 09.03.2023.

 

Милош Терзић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Наставља "снајпер коалиција" са антидржавним понашањем, јер ништа друго и не знају, а све у одсуству било каквог плана, програма и политике.

Имали смо прилику да видимо њихов однос према Косову и Метохији на посебној седници Народне скупштине када се дискутовало о француско-немачкој иницијативи. Тада су представници Народне странке побегли са седнице и тиме доказали да их тема Косова и Метохије уопште не занима.

Ћутали су током погрома и док је горело наше историјско, верско и културно наслеђе, али и када је Приштина самопроглашавала независност.

Ћутао је његов шеф у тешким ситуацијама по српски народ на КиМ, као и остали представници бившег лоповског режима, како би се додворили Западу и како би их на власти сачували исти они који су их "обојеном револуцијом" на власт и довели са задатком да униште Србију и економски и војно и политички, а српске "тапије" предају у руке терориста из Приштине.

Успео би Јеремић у томе да им народ није рекао доста и зато сваки пут када се они огласе грађани могу јасно да виде од какве се пошасти и штеточина Србија спасила 2012. године.

И као што је Вук Јеремић ћутао током погрома и самопроглашења лажне државе, тако ћути и сада када му у САД траже информације о његовим међународним корупционашким аферама у које је уплетен са белосветским лопужама. Одговоре ће дати кад-тад и у САД, али је пре свега дужан Србима са КиМ пред којима треба да тражи и моли за опрост, јер их је својом погубном политиком завио у црно.

И овог пута полтрони Вука Јеремића свесно покушавају да слажу и прикрију своја недела по питању Косова и Метохије. И док они прикривају своја непочинства безобразним спиновима, Аљбин Курти никада не пропусти прилику да се захвали његовом шефу Вуку Јеремићу због свега што је урадио за сепаратисте у Приштини.

Управо им је председник Вучић на поменутој седници 10 пута поновио да ништа није прихваћено, а ни потписано, као и да не долази у обзир признање "Косова" и чланство лажне државе у УН, али то антидржавним елементима није довољно. Они желе хаос у Србији како би завршили оно што нису успели 2012. године док су били на путу да утабају стазу косовско-метохијске независности.

Тапије Косова и Метохије које је Вук Јеремић покушао да преда сецесионистима из Приштине, измештајући преговоре о КиМ из УН у ЕУ и постављајући оно сумануто питање пред МСП на које се упорно у свим преговорима позивају Албанци и захваљују Јеремићу, у српске руке успео је да врати Александар Вучић и да ојача позицију Србије у преговорима.

Признање лажне државе повукло је 28 земаља искључиво захваљујући вештом дипломатском умећу Александра Вучића због чега лажна држава може само да сања чланство у УН. Изборио је Вучић и ЗСО за коју Срби са КиМ јасно кажу да је гарант безбедности и даљег економског оснаживања нашег народа на КиМ.

Суштински јеремићевце не занима питање Косова и Метохије, већ фотеље, а једино што их води јесте патолошка мржња према Александру Вучићу, те су сходно наведеном, спремни да у свакој ситуацији нанесу штету сопственој држави не би ли се додворили страним менторима, како би их исти насилним путем довели на власт, јер су свесни да их народ неће.

То се свакако никада више неће догодити, јер данас за разлику од њиховог времена имамо снажну државу и на њеном челу државника какав је Александар Вучић који никада не бежи од одговорности и који је увек спреман да по сваку цену одбрани српске државне и националне интересе.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА