Вести

Глишић: СНС је темељ нашег друштва

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић оценио је да опозиција у Србији има само један циљ - да се дође на власт без избора јер је свесна да неће добити подршку грађана.

"Мислим да свако на политичкој сцени у Србији кроз јавне наступе на најбољи начин представља себе, кроз све оно што говори, кроз све оно што шаље у медијски етар, кроз све оно што шаље као поруку људима", навео је Глишић гостујући у Новом викенд јутру на телевизији Пинк.

Како је навео, за циљ би свако од њих требало да има да кроз своје програме и политичко деловање покаже да може да уради нешто боље и више и покаже да живот грађана може да буде бољи.

"Међутим, са једне стране имате власт и људе који се труде да на дневном нивоу ураде нешто и испоручују резултате. Србија данас потпуно другачије изгледа и много је боље место за живот него пре 10 година", истакао је Глишић.

Глишић је додао да, наравно, увек може боље.

"Србија је данас место у коме се више зарађује и боље се живи, има много тога да се покаже, можете се похвалити оствареним резултатима. Имате ситуацију у Европи да кад помисле на зиму која долази, није им добро", указао је Глишић.

Како је додао, Србија расте из дана у дан и иде напред.

"Нема кукања, траже се решења и начини како да се подиже животни стандард", подвукао је Глишић и додао:

- Са друге стране уместо понуде како то може боље, начина и решења, како би они обезбедили још веће плате у Србији, како би изградили још више ауто-путева, фабрика, имате политичку појаву, групу странака која само гледа када ће се догодити нека трагедија коју ће злоупотребити не би ли из тога извукли неки политички профит. Само један циљ имају - да дођу на власт без избора. Свесни су да грађани знају за њихов политички Си-Ви (CV) и да им никада неће дати подршку и да је њихов максимум овај умањени цензус од три одсто.

 

 

Извор: ТВ Пинк