Вести

Орлић: Народ зна да Србија не сме да стане

Председник Народне Скупштине Србије Владимир Орлић рекао је за "Информер ТВ"  да је председник Александар Вучић јасно навео да су избори 17. децембра, али да је опозиција то дочекала кукањем и жалопојкама.

Председник Александар Вучић је јасно навео да су избори 17. децембра, због неких људи који су се ујутру пробудили и пожелели што пре изборе, а када им је Вучић то омогућио, онда су кренуле жалопојке и кукање како то нису стварно мислили и да је превише рано, рекао је Орлић.

Орлић је рекао да је Драган Ђилас и његова екипа из опозиције бившег режима, која је уништавала нашу земљу, отворено кренула против председника Александра Вучића и целе државе Србије.

Ђилас и његова жута и зелена екипа из опозиције је отворено кренула против председника Александра Вучића и целе државе Србије. Опозицији се не иде на изборе и јасно су рекли шта мисле о народу и председнику и опозиција је бивши режим који је уништавао нашу земљу и довео је на ивицу пропасти, а то народ није заборавио, рекао је Орлић.

Орлић је рекао  да је бивши прозападни режим у спрези са лажном десницом Србије која сматра да је тзв. Косово независно и да су Србија и Република Српска геноцидне творевине и да су десница или прозападна опозиција под окриљем тајкуна Драгана Ђиласа.

Бивши прозападни режим у спрези са лажном десницом Србије, која сматра да је тзв. Косово независно и да су Србија и Република Српска геноцидне творевине. Ако гласате за десницу или прозападну опозицију своди вам се на исто, јер су сви они под окриљем тајкуна Драгана Ђиласа који жели да се опет дочепа власти, навео је Орлић.

Избори у децембру су кључни, а питање је да ли желе људи да се определе за јачање наше државе или за повратак у прошлост и пропаст. Ако желимо да наша држава победи, морамо да гласамо да Србија не сме да стане и да се никада не врати у назад и уништавање ове земље, закључио је Орлић.

Орлић је рекао да ако Ђиласу падне у шаке Београд од ЕXПО-а  неће бити ништа, јер ће како каже Орлић због жеље опозиције да га сруши, све изградње, планови и улагања пасти у воду.

Имали смо већ искуство са тим штеточинама и лоповима, а знам да се народ сећа да је бивша власт довела до пропасти нашу земљу. Када вам каже опозиција да је проблем била инфлација за мале плате које су износиле једва 15.000 динара, сетите се да су направили тешку економску кризу у Србији која је трајала дуже него у свету, а сада имамо минималне плате од преко 400 евра, објаснио је Орлић.

Орлић додаје и да народ није заборавио како се Драган Ђилас масно обогатио током своје владавине, јер је узео преко пола милијарде евра из народног џепа и то набио на нос грађанима.

Народ није заборавио како се Ђилас масно обогатио током своје владавине, преко пола милијарде евра је узео из народног џепа и још се тиме поноси и хвали и набија на нос грађанима. Било би неупоредиво боље да имамо нормалну опозицију која жели да приложи неке предлоге за унапређење наше земље, а не да је уништава и да опет тражи да је опљачка као и у прошлости, напоменуо је Орлић.

 

 

Извор: Информер