Вести

Орлић: Дивљачко понашање опозиције не престаје

Бахато нападање опозиције и њихових медија на рачун породице председника Републике Србије Александра Вучића и недостатак њиховог политичког програма коментарисао је гост Инфо јутра, председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић.

Др Орлић истакао је да вређање шестогодишњег сина и мајке председника Републике Србије Александра Вучића немају везе са политиком али да се опозиција тиме служи јер други програм нема.

"Политика Александра Вучића променила је лице Србије на најбољи могући начин, ови други воде хистеричну кампању према човеку ког не могу да победе нормално. Видно је да су напади све гори, првог дана нису прихватили позив председника да представе свој план и програм, а они су оним својим тајкунским монтираним филмовима ширили мржњу против Вучића. Вређање мајке председника везе нема са политиком само зато што му је мајка, међутим то је све део њиховог плана и програма јер други немају. Они су позивали на линч најмлађег Вучићевог сина који има само шест година, само у тајкунским медијима сте могли да видите вређање породице председника. Сви ови који себе зову опозицијом су само припадници бивше власти, попут Ђиласа. Ови лажни десничари су тада били у коалицији и на услузи бившем режиму који је говорио да смо геноцидан народ и да је Косово изгубљено", рекао је др Орлић.

Др Орлић је додао како се Драган Ђилас смејао док је поносно признавао да је за време док је био на власти украо 619 милиона евра говорећи како је веома паметан због тога.

"Они намерно не причају о економији, јер би морали да оправдају како је хиљаде људи остало без посла, док су они били на власти, а данас су плате веће и радних места има више, што се може видети. Они хоће да мржња управља овом земљом, како би милионе трпали у џеп, али ће људи на основу тога да се определе на изборима. Опозиција сад већ најављује да ће да иде на улицу након избора, да се буни јер сматра да ће бити покрадени, што вам говори да они на силу хоће да дођу на власт, јер знају да им грађани не верују. Они тврде да су против насиља, а њиме хоће да дођу на власт упадањем у институције и дивљањем по улицама. Ђилас уз понос каже да је узео 619 милиона евра док је био на власти, изјављујући да је због тога паметан на тај начин говори народу да је глуп. Опозиција је покушала да искористи трагедију која се догодила у мају да добије политичке поене, поред тога нам људи који добијају паре од државе за своје пројекте и туку редитеље говоре како је ово зверињак и како им је много тешко", рекао је др Орлић.

 

 

Извор: ТВ Информер