Саопштења

Орлић: Љубав према Србији представља покретачку снагу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 24.11.2023.

 

Др Владимир Орлић, кандидат са листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, обишао је данас Општински одбор Српске напредне странке у Шиду.

У разговору са члановима и активистима, поручио је да љубав према Србији представља покретачку снагу у борби за још бољу, успешнију земљу, ону која данас показује да уме да побеђује. „У тој борби смо саборци који поносно стоје заједно. И хвала вам јер сте увек достојанствено заступали и бранили политику председника Александра Вучића“, рекао је др Орлић.

Нагласио је да се на предстојећим изборима бране и сви историјски успеси које је Србија претходних година постигла. „Ниједног резултата не би било без вашег труда, рада и посвећености, а о томе да ли желимо да наставимо да их нижемо или желимо враћање у прошлост, да нам Србију пљачкају и уништавају – одлучујемо 17. децембра“, истакао је др Орлић и додао: „Једино што нам чува земљу, политику слободну, самосталну, суверену и супротставља се најгорима од најгорих, мрзитељима и рушитељима, јесте изборна листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, закључио је др Орлић.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА