Саопштења

Петковић: Држава Србија ће још снажније да подржава све будуће пројекте

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 24.11.2023.

 

Члан Председништва Српске напредне странке Петар Петковић вечерас је посетио Бечеј где се заједно са локалним представницима дружио са пензионерима и захвалио им на свој подршци држави Србији и председнику Александру Вучићу.

Он је посебно нагласио да без терета који су поднели наши најстарији суграђани, данас Србија не би могла да буде снажна и просперитетна и економски јака да подржи даљу изградњу и убрзани развој и Бечеја и наше Србије. Колико је држава Србија захвална пензионерима најбоље говоре повећања пензија уз све једнократне финансијаке помоћи, са циљем да на крају мандата 2027. године просечне пензије буду 620 евра.

Петковић, који је имао прилике да прошета Бечејем и увери се у реализоване пројекте ове мултиетничке општине у срцу Војводине, навео је да ће држава Србија још снажније да подржава и све будуће пројекте јер Бечеј не сме да стане!

Он је окупљенима посебно пренео поздраве председника Александра Вучића као и нашег народа с Косова и Метохије јер ма колико физички биле удаљене наше покрајине, веже их заједничка љубав према држави Србији.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА