Саопштења

Божић: Србија коју призива Здравко Понош јесте Србија у ванредном стању

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 29.11.2023.

 

Сандра Божић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Док о новој "Сабљи" говори НАТО генерал Здравко Понош, остаје једино нејасно чију главу тачно тражи. Ова кукавица добро зна шта имплицира и да је тој акцији претходило убиство премијера, а верујем да се данас крволоци из опозиције не би ту зауставили.

Позивање на убиство политичких противника постао је фолклор међу самозваним лидерима опозиције, још онда када су Александру Вучићу поручивали убиство насловницама са снајпером упереним у груди.

Србија коју призива Здравко Понош јесте Србија у ванредном стању и очигледно да им то представља једину политику коју могу да понуде грађанима.

Жеља им је да нас врате у време политичке кризе и нестабилности, економски осиромашене и опљачкане земље. Хаос је очигледно једино стање у којем се ови хушкачи и профитери сналазе.

И та "Сабља" коју Понош предлаже у највећој мери послужила је за обрачун са политичким неистомишљеницима кроз злоупотребу државних институција. А такву Србију оставили смо далеко иза нас, у најмрачнијем делу њене прошлости.

Видели смо и добро знамо какву нам је земљу оставио бивши режим који се сада грчевито опет бори за нови мандат пљачке, уништавања војске, распродаје државне имовине и комадање српске територије.

Данас се појављују с идејом да нас врате 20 година уназад и прекину све оно што смо успели да урадимо у претходних 10 година. Зато ће њихова политика увек бити окренута против резултата и успеха које Србија постиже. Како нам се не би поновила ружна прошлост која је уништила Србију, потребно је да сви подржимо политику Српске напредне странке и Александра Вучића јер Србија не сме да стане.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА