Саопштења

Орлић: Србију поносно чувамо, за њу и њене се интересе боримо

Србија заиста не сме да стане, на првом месту, због одбране свега онога што смо успели да променимо претходних година, због историјски важних резултата које данас сви људи виде и осећају“, поручио је у Мрчајевцима др Владимир Орлић, кандидат са листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, на трибини подршке поменутој листи.

Подсетио је на успехе које је Србија постигла – на плате и пензије које непрестано расту, нове путеве, ауто-путеве, железнице, нове фабрике које се у стотинама броје, као и на стотине хиљада створених радних места. „Ничег не би било да нисмо однос према нашој држави и нашем народу променили. Данас Србију поносно чувамо, за њу и њене се интересе боримо. Старамо се за сваког свог човека, само свој народ поштујемо, слушамо и њему служимо – за разлику од неких прошлих, тешких времена у која се, сигурно, никоме не враћа“, рекао је др Орлић.  

Грађанима Чачка и Мрчајеваца је захвалио на преданом, неуморном раду, на љубави коју показују за своју земљу. Позвао је све да изађу на изборе, подрже Србију која снажно корача напред и председника Републике Александра Вучића, чија политика, како је нагласио, гарантује да ће наша земља наставити да буде и слободна и успешна. „До победе 17. децембра – најубедљивије и највеће до сада“, поручио је др Орлић.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА