Вести

Терзић: Опозиција не може да се суочи са поразом

У инфо јутру говорили смо о дивљању опозиције по Београду због незадовољства резултата са избора. Гости су били Милош Терзић и Александар Марковић из Српске напредне странке.

Милош Терзић наводи да опозиција потура лажне студенте и убацују друге ешалоне НВО организација на протесте испред РИК-а, као и да опозиција не може да се суочи са поразом и својом кампањом против насиља, која је била пуна насиља и агресије према председнику, али и према народу.

"Потурају лажне студенте и убацују друге ешалоне НВО организација, које финансира Запад, на протесте испред РИК-а. Небојша Зеленовић је изасланик Урсуле фон дер Крамер, а сви они тврде неке небулозе о геноцидима и одвајају Косово и Метохију од Србије", рекао је Терзић.

Александар Марковић истакао је да опозиција има право да се љути због пораза, али нема право да малтретира друге људе.

"Победа Српске напредне странке била је чиста као суза и понос нам је што је Александар Вучић био на листи кампање. Опозиција има право да се љути, јер су изгубили на изборима. Стари сценарио опозиције је да блокирају саобраћај и да не дају другим људима да функционишу и малтретирају грађане. Опозиција је измислила да је дошло 40.000 људи из Републике Српске и то неправедно, јер би нам требало 800 аутобуса, а где су ти аутобуси", рекао је Марковић.

 

 

Извор: Информер