Вести

Шапић: Опозиција жели по сваку цену да дође на власт

Председник Привременог органа Града Беогарда Александар Шапић у гостовању на Информер ТВ говорио је о демонстрацијама које су се догодиле пре два дана испред Скупштине града Београда.

Овом приликом Шапић је истакао да су трагедије које су задесиле нашу земљу почетком маја ове године искоришћене у политичке сврхе.

"Ово нам је за велики наук и упозорење да се појавила група људи која не зна шта је одговорност, а још горе од тога је што их предводе политичари. Тај догађај из маја месеца је највећа трагедија која нас је задесила, а апсурдно је кориситити то у политици, њих не занима насиље као насиље, већ да по сваку цену дођу до неке позиције. Уколико буду уништили државни поредак, нису свесни да и од њих постоје јачи", рекао је Шапић.

Шапић наводи да постоји група људи која је свесна својих поступака, али да постоје и они који су изманипулисани.

"Постоји група људи која ово све свесно ради. Постоје стране службе које раде на дестабилизацији друштва. Имате и Јунајтед групу која све потпирује, као капислу у бурету барута. Постоји и група која је изманипулисани, сигуран сам да 30% њих који су гласали за Ђиласову листу не желе да се одрекну дела територије, не желе да буду геноцидан народ, да им се поред српске заставе вијори шарена застава, да окренемо леђа руско-српском односу, и ја сам апсолутно сигуран да су изманипулисани", рекао је Шапић.

 

 

 

 

Извор: ТВ Информер