Вести

Орлић: Бивши режим највише крао на челу са Ђиласом

О дивљању опозиције у Скупштини, али и о актуелним темама из српске политике говорио је у Инфо јутру др Владимир Орлић потпредседник Главног одбора Српске напредне странке.

Орлић истиче да је мржња опозиције према Србији, народу и председнику Вучићу апсолутно изједначена.

"Гледамо исти однос према народу бившег режима годинама. Мржња према Србији, народу и председнику Вучићу је апсолутно изједначена. Желе да дођу на власт без икаквих избора и политичких начела. Они кажу да не желе никакав дијалог и разговор са Вучићем, штавише псују му мајку и прете његовој породици и то је једина њихова порука", рекао је Орлић.

Орлић додаје и да опозиција вређа сопствене бираче и чине их глупим својим лажима и преварама.

"Вређају и сопствене бираче и чине их глупим својим лажима и преварама. Хоћеш ли ти Ђиласе одговарати за све своје лажи које си лагао и правио истраживања како ћеш убедљиво победити на изборима, обећавао је куле и градове својим гласачима, а на крају је добио једно велико ништа. Не можете опозицију тумачити на озбиљан начин, мењају приче три пута у току дана", рекао је Орлић.

Према речима Орлића опозиција прети черечењем и вешањем да би добила изборе, а на крају када су изгубили вређају народ и отишли су у Европски парламент да кукају.

"Прво су прогласили победу, а онда касније рекли да је то паклени план власти да не конституише Скупштину града Београда. Прете черечењем и вешањем да би добили републичке и парламентарне изборе, а на крају када су изгубили вређају народ и трче у Европски парламент да кукају. Главни циљ им је забрана Александра Вучића, јер мисле да ако се то деси све ће бити савршено и докопаће се касе и фотеље", закључио је Орлић.

Орлић каже и да су ђиласовци износили најснисходљивије понашање према странцима, аминовали су независно Косово, све да би склонили Александра Вучића.

Желе да постану министри и директори предузећа на све начине и то без победе на било каквим изборима. Већ су били на власти, а сви смо видели како су пљачкали државу, објаснио је Орлић.

Орлић наводи да су поделе у опозицији нормалне и да је бивши режим највише крао на челу са Ђиласом.

"Несторовићева група се поделила на три дела и то није ништа ново и ту је у питању криза лидерства. Погледајте само последњи сазив Скупштине. Питање је да ли ће му остати популарност коју је имао, јер су се тако и Ћута и Зеленовић борили са својим посланицима. Демократску странку не можете данас да растумачите ни да сте Господ Бог, сви су данас лидери. Тада је то било жуто предузеће на челу са шерифом Ђиласом, а циљ им је била пљачка новца и јахање Београда", истакао је Орлић.

 

 

 

 

Извор: ТВ Информер