Вести

Селаковић: Вучић се бори за целовитост и јединство Србије

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и члан Председништва Српске напредне странке Никола Селаковић био је гост Информер телевизије, где је говорио о гротескама опозиције, покушајима индоктринација са Запада, али и новим београдским изборима који ће бити одржани.

Селаковић се током јавних иступања не либи да истину прикаже са сурово реалне стране, док даљи просперитет наше земље види као константну "борбу добра и зла".

"Народ је изабрао листу Србија не сме да стане, а да опозиција преко утицаја Запада жели то да поништи, али и да уз помоћ другог крила Запада, Аљбина Куртија, призна тзв. Косово. Свакако да је за обављање власти потребан мотор, а то је раст, рад и напредак. Народ је одлучио на изборима и изабрали су листу "Александар Вучић - Србија не сме да стане", јер су видели резултате рада и раст. Ова власт Александра Вучића је раскидала са свим оним лошим и погубним стварима који су грађанима огадили политику. Председник Вучић рекао је да је Запад веома умешан у изборе, али и да исти тај Запад покушава да уђе у наше државне институције. Странпуташи говоре да Вучић признаје тзв. Косово, а заправо та опозиција жели да призна лажну државу, док се председник Вучић бори за целовитост и јединство Србије. Ђиласовим корпусом опозиције и Аљбином Куртијем управља Запад, који их подржава на све начине", рекао је Селаковић.

 

 

Извор: Информер