Вести

Орлић: Тајкунски медији у небеса дижу насилнике

Нападе на активисте Српске напредне странке и позиве опозиционих медија на насиље над политичким неистомишљеницима, коментарисао је гост на Информер телевизији, др Владимир Орлић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке.

Орлић се осврнуо на нападе на активисткиње Српске напредне странке које су последица дехуманизације свих који не мисле исто као и опозиција Драгана Ђиласа.

"Опозиција жели власт, за коју нико није гласао, да би трпали државне паре у свој џеп. Сада када су добили изборе, у свом неписменом захтеву, након пораза од скоро милион гласова разлике, опет им је неко други крив. Хоће да поново укидају дозволе за рад новинара и да управљају Министарством унутрашњих послова, док се у исто време позивају на европске вредности. Једина кампања била им је дехуманизација Александра Вучића, ови њихови хероји су напали жену са леђа само зато што је носила ранац са потписом председника Вучића. Пре су се радовали и прижељкивали украјински сценарио и Еуромајдан, а кад то нису добили, почели су да нападају грађане", рекао је Орлић.

Орлић је додао да тајкунски медији у небеса дижу све те насилнике и од њих праве хероје.

"Насиље над Борком Стефановићем су полиција и наша странка осудили истог дана, а од њих нисте чули ни гласа да осуде насиље када се њих не тиче. Њихови медији дижу у небеса све те насилнике и од њих праве хероје. Поједини сада сматрају да треба истребити српску православну цркву и потиснути Србе из Републике Српске, позивајући на смрт председника, а морају да знају да ће за то бити од народа кажњени", рекао је Орлић.

 

 

Извор: Информер