Вести

Бакарец: Осим насиља, нисмо видели ништа друго од опозиције

Небојша Бакарец, члан Председништва Српске напредне странке истакао је да помно прати све што се догађа у свету.

"Запад покушава у свом очају да изведе нешто ужасно, а то је да изазову Трећи светски рат. То одговара економији САД-а. САД зна да у новембру побеђује Трамп. Ови што сад владају знају да ће да изгубе, али и да Украјина губи рат, без обзира на све пропаганде против Русије. Макрон је један од ових јастребова који гурају то. Макрон има нешто што друге земље немају, а то је легија странаца. Он може да је потроши бацивши је у Украјину. И Француска је нуклеарна сила. Ипак, то са легијом странаца неће успети. Америчкој економији одговара Трећи светски рат. Највећи непријатељ Европе је онај ко гура Европску унију у рат, а то није ни Русија ни Путин. Русија неће напасти Европску унију. Они ће се борити у Украјини, а које ће оружје употребити, то је ствар Русије", рекао је Бакарец.

Опозиција је додала још неколико захтева, тако да се сада стигло и до Леx специјалиса. Како време одмиче, утисак је да на дневном нивоу списак постаје све дужи, па се само од себе поставља и питање шта дају, јер до сад, осим насиља, нисмо видели ниста друго.

У исто време самозвани лидер опозиције Драган Ђилас у интервјуу за ТВ Инсајдер не само да се није извинио због дивљачких напада његових присталица на четири жене, активисткиње Српске напредне странке, већ је за то насиље покушао да окриви власт Александра Вучића!

"Наши активисти нису познати јавности. Ово је пре свега насиље над женама. Имали смо физички напад на Славицу Вујачић. Она је носила ранчић на леђима и претучена је. Вероватно је неко ударио тупим предметом. Жена се лоше осећа. Ни један Ђиласовски и Шолаков медиј није објавио ту вест. Зашто је глава Борка Стефановића вреднија од главе Славице Вујачић? Ових дана су напали три жене које раде свој посао зато што верују у то. Међутим, то је само део насиља. У кампањи 2013. године, било је 10 напада на жене. Једној жени је повређена рука, другој је уништен телефон. Сви они имају учешће или у криминалу, или у насиљу у породици, или у насиљу у Скупштини", рекао је Бакарец.

 

 

Извор: Информер