Саопштења

Орлић: У Ваљеву идемо на најбољи резултат икада

"И Ваљево је, баш као цела Србија, поносно на председника Александра Вучића, на његово храбро и достојанствено држање, бескомпромисну борбу за нашу земљу и народ", поручено је јутрос заједнички, током посете др Владимира Орлића, потпредседника Главног одбора Српске напредне странке, Градском одбору Српске напредне странке у Ваљеву.

Орлић је нагласио да је председник Вучић у Њујорку изборио да уз једну малу Србију стане више од две трећине планете, док је на страни оних који желе да нам народ унизе – одбило да буде више од 100 држава света.

"Доживели су ти моћници тежак дебакл. Да им на овакав начин помрси рачуне – то нико сем Александра Вучића није могао да уради, чак ни да покуша, то сви знају. Зато је Србија данас поносна", рекао је Орлић.

Током разговора у Градском одбору, било је речи и о резултатима које је овом граду претходних година обезбедила државна политика председника Вучића, међу којима се посебно истиче изградња брзе саобраћајнице до Лајковца, уз три нове фабрике и бројне важне објекте, као и о новим инвестицијама и будућим пројектима који ће променити лице овог града.

"Због свега што смо урадили и свега великог и важног што тек предстоји, воља народа, грађана и Ваљева и Србије, биће 2. јуна јасна: настављамо марљив рад, развој и напредак, борбу за слободну, самосталну и успешну Србију, дајемо глас и подршку – листи са именом председника Александра Вучића. До победе, још убедљивије него претходних година – у Ваљеву идемо на најбољи резултат икада!", поручио је Орлић.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА