Саопштења

Орлић: Ниш зна ко се за њега бори

Др Владимир Орлић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, обишао је данас, током боравка у Нишу, штандове СНС, као и Општински одбор ове странке на Медијани.

Захвалио је грађанима и саборцима јер достојанствено и неуморно раде за свој Ниш и своју Србију. „Знају људи добро ко се за нашу државу, наш народ и за сваког човека понаособ бори. Види се то и по свим великим и важним стварима које смо у Нишу успели да урадимо претходних година, по свим фабрикама, ауто-путевима, клиничком центру, технолошком парку, уложеном труду и показаној љубави. Видело се то и прошле недеље у Њујорку, када је уз једну малу Србију стало две трећине планете. На ту смо херојску борбу председника Александра Вучића сви поносни, то данас поручује и град Ниш“, рекао је др Орлић.

Позвао је све да изађу на предстојеће изборе. „Искључиво листа која носи име председника Републике брани све до сада постигнуте резултате, гарантује велике успехе који нам тек предстоје и обезбеђује очување политике – слободне, самосталне и суверене, опстанак Србије и њену још бољу будућност. Ни партије бившег режима, нити којекакве „групе грађана“ на апанажи код странаца, нису у стању да народу понуде ништа слично, нити их то занима. Ову сам поруку чуо данас од Нишлија, и верујем да ће исту поруку, јасну и снажну, 2. јуна послати цела Србија: до победе – највеће и најважније до сада“, закључио је др Орлић.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА