Саопштења

Селаковић: СНС окупља људе који истински воле своју државу

Члан Председништва Српске напредне странке Никола Селаковић разговарао је данас са грађанима Сомбора и том приликом поручио да се 2. јуна на локалним изборима гласа за две опције – или за повратак у прошлост или за политику даљег напретка, мира, политику стабилне и снажне државе која води бригу о сваком појединцу у Западнобачком округу и широм наше земље.

Селаковић је подсетио да Српска напредна странка настоји да од локалног, преко покрајинског, до државног нивоа окупља људе који истински воле своју државу, своје комшије и своје породице и стога сложно раде у најбољем интересу свих људи.

„Сви овде знамо да је данас, у односу на период од пре само десетак година, слика Сомбора и Србије потпуно другачија. Изграђене и обновљене стотине километара саобраћајница, фабрика, образовних, здравствених или установа културе само су део резултата политике коју је утемељио председник Александар Вучић са члановима Владе, настојећи да сви грађани наше земље имају једнаке услове за живот, образовање, рад и лични развој“, нагласио је Селаковић.

„Грађани Сомбора су одлучни да сами бирају своју и будућност своје деце. Зато ће јединствено 2. јуна гласати за листу 'Александар Вучић: Сомбор сутра', јер је то једини глас у најбољем интересу људи и у интересу Републике Србије. До победе!“

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА