Вести

Шапић: Испред нас је велики посао

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке и кандидат листе "Александар Вучић - Београд сутра" Александар Шапић изјавио је да је велика вероватноћа да ће листа "Александар Вучић - Београд сутра" у свих 17 општина и даље бити у прилици да носи одговорност.

"Испред нас је велики посао и мислим да нема простора за еуфорију. За велико задовољство да, али за еуфорију - не, и то ћемо вам показати у данима испред нас", рекао је Шапић.

Шапић се захвалио свим Београђанима, њиховим коалиционим партнерима и саборцима. 

 

Победа листе "Александра Вучић- Београд сутра", потребно је наставити даље рад

Шапић је саопштио резултате листе "Александар Вучић - Београд сутра" и истакао да је ова странка остварила победу у Београду и додао да је потребно да се настави даље са радом, јер су наредне четири године кључне за развој града.

Листа "Александар Вучић - Београд сутра" освојила је у Београду 64 мандата, а Шапић је додао да очекује да ће ускоро бити формирана Скупштина града Београда, како град не би више био у привременом функционисању.

"На 81,5 одсто обрађеног узорка, Александар Вучић - Београд сутра 53 процената - 64 мандата, Крени промени 16,8 посто - 20 мандата, Бирамо Београд 12,12 посто - 14 мандата, Несторовић 8,3 посто и 10 мандата и Руска странка 2 мандата", навео је Шапић.

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг/РТС 1