Саопштења

Гашић: Напредњаци доказали саборност победом на изборима

На конференцији за новинаре у седишту напредњака у Крушевцу, новинарима се обратио члан Председништва Српске напредне странке и министар одбране у Влади Републике Србије Братислав Гашић. Гашић је на самом почетку изразио задовољство постигнутим резултатима на локалним изборима широм Србије, додавши да су напредњаци још једном показали своју јединственост, и остварили, упркос подметањима опозиционих медија, изванредне резултате.

"Свуд у свету легитимно раде кол центри, па и у Крушевцу, све је то део демократског процеса, који они што су, само декларативно за поштовање демократских принципа, у овом случају тајкунска опозиција, желели уз помоћ њихових медија да представе као кршење изборног процеса, рекао је Гашић и додао да све док се они буду бавили Српском напредном странком, а не својим резултатима, напредњаци ће убедљиво побеђивати, закључио је Гашић обраћајући се представницима медија у свом родном Крушевцу.

"Морам да кажем да ми радимо на просперитету нашег града, ускоро крећемо са најављиваном реконструкцијом Опште болнице, градићемо Нову спортску халу, и радимо да се Крушевац развија и Србија. Опозиција се бави исконтруисаним полуистинама и лажима, како влада нејединство у редовима Одборничког клуба Александар Вучић - Крушевац не сме да стане, ја Вам могу рећи, да о нејединству нема говора. Формирали смо још једну Одборничку групу из чисто техничких разлога како би имали више времена за расправу током заседања локалног парламента, али и да би лакше наши коалициони  партнери радили. Они су у пуном капацитету допринели убедљивој победи широм Србије и ја свима још једном честитам и захваљујем и могу да поручим да нема свађе и неслоге у редовима СНС и у Крушевцу и у осталим градовима по Србији, закључио је Гашић који се после обратио члановима Градског одбора Српске напредне странке у Крушевцу на редовном састанку.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА