Вести

Божић: Људи су препознали ред, рад и дисциплину на свим нивоима

Чланица Председништва Српске напредне странке Сандра Божић, члан Председништва Српске странке Заветници Никола Вукелић и др Борислав Антонијевић из Покрета “Ми снага народа“ сумирали су у "Јутру на Блиц" утиске након избора одржаних 2. јуна. У дебати на "Блиц" телевизији осврнули су се на излазност, бојкот дела опозиције, а у пар момента, дошло је и до кошкања "власти и опозиције".

Резултати су заиста импресивни, на нама је сада велика одговорност као и претходних 12 година. Људи су препознали ред, рад и дисциплину на свим нивоима. Локални избори су били више од локалних, представљају једно национално јединство које је требало успоставити. Мислим да грађани мудро препознају моменат у ком се налазимо, прокоментарисала је Божић успех коалиције око СНС на одржаним изборима и осврнула се на бојкот дела опозиције.

Ја то не бих ни назвала "бојкот", суштина је у томе да је бојкот био привидан само у моментима и местима где би се они крајње осрамотили, када су видели да су им цифре у паду. Људи су препознали ред, рад и дисциплину на свим нивоима, рекла је Божић.

 

 

 

Извор: Блиц