Вести

Пантић Пиља: Свесрпски сабор пропагира уједињење нашег народа

"Десиле су се неке одређене промене. Видимо да су странке ближе СНС странци добиле више гласова овај пут. Шолц је доста лоше прошао, Макрон је расписао нове изборе. Ипак, треба да оставимо да прође 48 сати да анализирамо све. На овим констелацијама неће све владе остати на власти. У Немачкој су на власти били зелени који нису били пријатељски настројени према нама", навела је Пантић Пиља, члан Председништва Српске напредне странке, коментаришући изборе за Европски парламент.

Пантић Пиља је коментарисала и одржавање Свесрпског народа.

"Нису лоши коментари са свих страна. То је са стране ових тајкунских опозиција и не разумем због чега. На Свесрпском сабору пропагира се уједињење нашег народа, ја не видим разлоге за неке негативне критике. Ипак, то су људи који се буде и лежу са мржњом према Александру Вучићу. То је био величанствен догађај, ја сам присуствовала томе. Нашли су да коментаришу овако леп догађај, али ништа нису рекли о доношењу Резолуције о Сребреници. Немојте заборавити да на Кипру, чим се формира нова влада, они одлазе у Грчку. Ако је некоме јединство Србије лоше, онда лоше прође и на изборима", рекла је Пантић Пиља.

Пантић Пиља је коментарисала и речи појединих опозиционара који су вређали председника Вучића и чак га у неким моментима поредила са Хитлером.

"Они Александру Вучићу стављају разне етикете, али оно што је он урадио за ову земљу није нико. Видели смо како се борио у Њујорку против оне срамне резолуције о Сребреници. Те етикете му лепе људи који ништа лепо нису у стању да ураде за свој народ. Морате да водите рачуна ко прича и шта прича. Народ је и на овим изборима показао шта мисли о политици Александра Вучића", рекла је Пантић Пиља.

 

 

 

 

Извор: ТВ Информер