Вести

Јованов: "Нова" лажима загађује јавни и медијски простор

Прво, није рецепт из Београда, већ из Шапца 2020. године, када је ваше мезимче, Небојша Зеленовић, понављао изборе унедоглед, не би ли сачувао власт, а ви му аплаудирали, додуше из других пропагандних штабова, рекао је члан Председништва Српске напредне странке Миленко Јованов, реагујући на писање "Нове" како напредњаци понављају изборе док не победе.

Друго, нове изборе у Београду је 2022. године тражио ваш газда Драган Ђилас, не напредњаци, а након децембарских избора прошле године, понављање избора су тражиле све странке које здушно промовишете и подржавате својим пропагандним гласилом и опет не напредњаци.

Треће, понављање избора у Нишу тражи нова звезда вашег политичко-пропагандног програма, др Милић и опет све странке које годинама подржавате својом агитацијом и пропагандом, а не напредњаци.

Дакле, на овом примеру се лепо види суштина пропаганде коју дневно шири "Нова" и како лажима загађује јавни и медијски простор. Све што они раде, припишу напредњацима и рачунају да ће да прође.

Мада, од људи који су објавили да је "тајном састанку у Скупштини" присуствовао покојник и који се због те лажи нису извинили ни породици, ни јавности, не може се ни очекивати ништа друго.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА