Саопштења

Ђурић: Миљуш највреднији Ђиласов потрчко

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 19.06.2024.

 

Невена Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Ред је да, за почетак, честитам Ђиласовом посланику Бранку Миљушу што је погодио како се зове председник Одбора коме се обраћа, јер то је ипак, морам да признам, велики успех за њега, али и све његове саборце, имајући у виду да до сада ни то нису умели да ураде како треба, те су по различитим основама прозивали чланове појединих одбора.

Ако већ не зна, био би ред да се пре следећег "хитног захтевања" било чега, ваљано информише. Седнице одбора се заказују уколико постоји предлог тачака дневног реда или документ о коме треба расправљати. Седнице одбора се не заказују зато што се Бранку Миљушу ћаска на одређене теме и зато што му недостаје простора за још мало медијског самопромовисања. Да ћаска, Бранко може и по кафанама, онако како он иначе и ради, док је Народна скупштина Републике Србије озбиљно тело у коме се расправља о конкретним  документима.

У вези са тим, чим буде било званичног документа Одбор за културу и информисање ће се састати да о истом расправља и гласа, а до тада нека Миљуш настави да разглаба по кафанама о томе како се разуме у нешто, а суштински се ни у шта не разуме осим да буде највреднији Ђиласов потрчко за све и свашта.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА