Саопштења

Ђурић: Срамна кампања напада на породицу Вучића

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 07.07.2024.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Срамна кампања напада на породицу председника Александра Вучића настављена је и данас гнусним говором мржње и стављањем мете на чело његовог сина Данила, од стране опозиционарног лидера Срђана Шкора.

Све учесталији и све бруталнији позиви на смрт, не само председника Вучића, већ и чланова његове најуже породице, јесте само последица непостојања програма опозиције, њихове незрелости и патолошке мржње према свему што је прогресивно у Србији.

Са друге стране, таква реторика упућује аларм надлежним органима да најозбиљније узму у обзир овакве претње и да хитно предузму радње из својих надлежности.

За разлику од безидејних појединаца који знају само да се служе говором мржње према свему што је српско и да дирају оно што је најсветије, а то су наша деца, јер ни за шта друго способни и нису, ми се поносимо успесима Србије, и свим оним што је остварено у протеклих десет година, као и будућим подвизима.

Ма колико се трудили да обесмисле све што је вредно, ми ћемо наставити да се боримо за будућност и наше и њихове деце, радећи још марљивије, отварајући нова радна места, градећи нове путеве и мостове и стварајући још јача пријатељства широм света.

Док су њихове речи и политика мржња и агресија, наше су будућност, просперитет, мир, стабилност и бољи живот грађана. Живела Србија!

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА