Саопштења

Вујовић: Данило на удару оних којима смета јака Србија

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 07.07.2024.

 

Ирена Вујовић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Згрожена сам морбидном изјавом опозиционог политичара Срђана Шкора, којом индиректно позива на убиство сина председника Републике Србије Александра Вучића.

У фокусу стравичних позива на "туширање уранијумом", принудни рад, а затим и укидање обезбеђења Данилу Вучићу, свакако је лична фрустрација маргиналног појединца, жељног пажње, који је за шаку долара спреман да изрекне најгоре лажи и осуде.

Грађани виде острашћено зло које из њега куља, што заправо говори о његовом, мржњом помућеном стању свести, као и оних који су му дали простор у медијима.

Данило Вучић, само зато што је син човека који је реформисао Србију и посветио живот даљем напретку земље за добробит свих, константно је на удару оних којима јака Србија смета.

Дехуманизација и позиви на мучење породице председника, нису тековина модерног демократског друштва за које смо се заједно са грађанима изборили.

Само су потврда чињенице да многи опозициони политичари имају тоталитарну свест која не приличи данашњем времену.

Времена у којима су се политички неистомишљеници слали на принудне радове далеко су иза нас и неће се вратити ма колико то неки желели.

Oчекујем да надлежни органи реагују и да се једном стане на пут скоро свакодневним претњама породици Вучић.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА