Архива новинских чланака

Ало! - Александар Вучић - 09.03.2012.

- Па замисли да се љуби са свима - правдала га је једна од гошћи, док друга није могла да му опрости што јој је ускратио три пољупца: - Па шта би му фалило?! Да нас је све лепо изљубио, месец дана не би морао да се љуби! - пала је пресуда.

Да би исправио пропуст, стасити напредњак нашао се у улози конобара, поново са свиленом марамицом у џепу сакоа, па је дамама радо наточио вина. У духу стихова Ђуре Јакшића које им је даривао: „Кад се сетим, мила душо, руменила лица твога, тад не пијем друга вина, него само црвенога“ Вучић се потрудио да ниједној дами чаша не буде празна и на крају дружења одржао је и прикладну здравицу. - Наш приоритет је да обезбедимо више радних места за жене, да им гарантујемо посао и економску сигурност. Жене су бића боља од нас, са више страсти, борбености и енергије и својим достигнућима заслужују да заузимају најважније државне функције. Зато ћемо им радо препуштати место, кад год за то буде прилике. Зашто да жена не буде премијер или градоначелник? Само се надам да се на изборима нећемо борити искључиво за права мушкараца - поласкао је и честитао домаћин Дан жена својим гошћама, међу којима су биле најбројније привреднице, чланице СНС-а из малих и средњих предузећа. Он је додао и да није задовољан бројем жена у политици и изразио очекивање да ће се то у наредном периоду променити.
- За то смо криви ми мушкарци, себично смо чували места за себе - додао је напредњак и дружење завршио ћаскајући с припадницама лепшег пола.