Архива новинских чланака

Ало! - Александар Вучић - 26.11.2010.

Не могу да знам да ли је флешом пренето нешто са хард диска мог рачунара, али ће то истрага, надам се, ускоро показати - каже Вучић. Мада му се у компјутеру који је био „на извол‘те“ провалницима налази већина страначких и личних докумената, он тврди да њихово евентуално обелодањивање не би могло никог да угрози.
Ту се налазе моји документи, све што сам писао, али не… Њихов садржај никоме не би могао да штети, код мене је све јавно - тврди он.
Вучић сматра да је прерано говорити о евентуалној политичкој позадини упада у његову породичну кућу, али каже да је врло занимљиво да су лопови провалили у једном од ретких тренутака кад нико није био тамо.
Готово да не постоји тренутак кад нико није у кући. Мој отац је углавном тамо, а и ја врло често одлазим са децом, јер нам је близу. Занимљиво је да су упали баш тог јутра кад се после ко зна колико времена догодило да смо сви одсутни - прича он и наглашава да су полицајци током увиђаја били потпуно коректни.
Верујем у државне органе и надам се да ће истрага имати фер исход. Полицајци који су се тамо задесили су крајње коректно одрадили посао и поносан сам што се на њиховим лицима читало мишљење да није опљачкан неки лопов, него поштена кућа у којој нема ни оружја, ни пара, ни злата… - закључио је Вучић у изјави за „Ало!“.

Лопови нису дирали вино!

Питали су ме полицајци да ли смо имали злато, оружје, паре, али ништа од тога немамо. Рекао сам им да нисам ја ко неки њихови министри да ми испод ноћног сточића нађу 100.000 евра! Лопови су могли да одне-су једино неку боцу квалитетног вина, али се очигледно у то не разумеју - закљу-чује кроз смех Вучић.