Архива новинских чланака

Ало! - Томислав Николић - 21.01.2012.

- Свидело нам се име! Иако није везано за породично наслеђе, елегантно је и необично, па мислимо да ће јој лепо пристајати. Синови већ носе права традиционална српска имена Војин и Димитрије, те смо желели да направимо мали изузетак - објашњава поносни тата Радомир за „Ало!“ и признаје да девојчица ипак више личи на маму.
- Волео бих да личи на мене, али шта да радим! За сада је Јулија иста мама. Обе се осећају добро и то је најбитније - похвалио се старији син Николић, који је по трећи пут постао отац. Да подсетимо, Милица се породила у уторак око пет сати по подне и на свет донела здраву девојчицу од 3,150 килограма. Она је у болницу примљена пре десетак дана, када јој је скинут серклаж, па се принова у породици Николић ишчекивала данима. Иако је мала Јулија на свет требало да дође 22. јануара, мало је „пожурила“.

Да је била у сигурним рукама сведочи и чињеница да је порођај обавио један од најбољих крагујевачких гинеколога. Петоструки деда поред Јулије већ има унуке Димитрија, Војина, Јанка и Ленку, која је до сада једина деди могла да ради шта год пожели!

НИКОЛИЋИ МАЈСТОРИ ЗА МУШКУ ДЕЦУ!

Лидер напредњака потајно је при-жељкивао да и његов старији син добије женско дете.
- Мој чукундеда је имао ћерку, али од прадеде Симеона у мојој лози директно није било ниједног женског детета. Чак и ја имам два сина, па је старији син добио два сина, а онда је млађи син добио сина, па ћерку. То је било весеље - испричао је после Нове године Николић.
- Толико смо желели девојчицу да је ваљда неко размишљао о тим нашим жељама - додао је он.