Архива новинских чланака

Данас - Јадранка Јоксимовић - 19.11.2010.

Иначе, ја сам природна плавуша. Фарбам се у две нијансе светлију боју косе од природне. Напредна сам, баш, баш. И политички, а богами и физички. Мислим, то је тешко не приметити, тако да је одокативна метода у мом случају довољна. За прост свет, као што сте Ви. За оне писменије и интелектуално захтевније, као што је Вучић, моје референце се углавном односе на чињеницу да сам нпр. са Факултета политичких наука, смера за међународне односе изашла, неким чудом, као најбољи студент генерације. А тамо се не мери одокативном методом. Бар већина професора, и женског и мушког пола, не мери знање на тај начин. А вежбе које сам ја држала као демонстратор биле су веома посећене. Увек сам се питала зашто, а сад сазнадох и одговор - због одокативне методе. Само, на ФПН-у је тада било више женског света. Сад ме забринусте, озбиљно.
Своје текстове, који су, показало се веома интригантни, посебно за вас из бљувачких кругова, пишем, хвала на питању, одувек сама, па их стога и потписујем. Пуним именом и презименом. И не пишем их по наруџбини, да бих могла да наручим десет с луком и сифон. Ту сте Ви неприкосновени.
Непушач сам, тим се дичим, па ме кулоарски кругови који су писали нови закон не дотичу. О томе ви, пушачи, брините. Алузије са презименима нећу да коментаришем, јер не желим да верујем да би уредништво „Данаса“ објавило такву јадост. Толико од мене.
Што се тиче поређења са естрадним личностима, можда их и има, само да Вам откријем - ја ништа нисам дограђивала и напумпавала, па чак ни мозак. То ми је што ми је. Превише за један живот. Вама ни то што претекне не би помогло.
Нећете веровати, али „Данас“ сам читала још у време када Ви нисте ни чули за њега. Тако ћете сутра вероватно открити и да је Српска напредна странка странка којој људи у Србији највише верују, и коју већински подржавају. Ал’ шта Вас то брига. Ви не можете да напредујете, никако.

Ауторка је члан Главног одбора Српске напредне странке