Архива новинских чланака

Правда - Александар Вучић - 30.07.2010.

- Одговорни за убиство Панића већ две године крију убицу. Убица ће бити приведен правди, а то ћемо обавити ми - било за три, шест месеци, или годину дана, али је важно да се то обави што пре. У Србији не сме да постоји разлика између мртвих наших и мртвих њихових поручио је Вучић.
Он је додао да је Ранко Панић био на страни поштења, права и правде.
- Убијен је ни крив, ни дужан, само зато што је Србин. Знају из власти ко је његов убица, али мисле да могу да га сакрију. Ми се смирити нећемо и обећавамо вам да је рок за промену власти краћи, и да ћемо врло брзо открити Панићеве убице навео је Вучић. Мајка Ранка Панића Смиља и његова супруга Мирјана Вујичић плакале су током помена, а уз њих су били родбина и бројни пријатељи.
- Срце ми се цепа. Не дај Боже да неко прође као што сам ја прошла. Претпостављам да неко у полицији зна име, али неко прикрива тог полицајца и неће да га открије. Иако губим сваку наду да ће убица бити пронађен, једног дана ће то ипак да исплива на видело. Рекла сам више пута и поновићу, не желим да сакрију правог убицу и да окриве неког ко није крив - рекла је Смиља Панић.