Архива новинских чланака

Правда - Томислав Николић - 23.04.2011.

На опаску новинара да је Филе инсистирао на наставку дијалога са влашћу, додао је:
– СНС наставља са институционалном борбом. Са мном или без мене. Мени је сада неких људи у власти жао – рекао је Николић.
Новинаре је интересовало шта је добио штрајком.
– Медији су показали да њима потпуно управља ДС. Моја странка је показала чврстину. Добио сам јасан став ЕУ, али и Русије, јер сигурно је да амбасадор Конузин није дошао на своју руку. Једино ми је жао што нисам ни овим чином успео да издејствујем ванредне парламентарне изборе. Сви смо све рекли. И сада је ваљда свима јасно да ми никада нећемо са ДС. А избора ће бити, кад-тад. Тонемо све дубље. Жеља ми је била да то зауставимо. Нисам успео. Нека то сада остане на председнику Тадићу – рекао је Николић.
Доктор Љубомир Илић, члан конзилијума лекара који брину о Николићевом здрављу, рекао је јуче да су виталне функције лидера СНС-а стабилне, али да његово стање прате са колегама анестезиолозима.
Тома честитао Васкрс патријарху

– Лично сам данас честитао највећи хришћански празник српском патријарху Иринеју. Ове године, као да је Бог гледао, Васкрс у исти дан славе и православци и католици. Мир, срећа, благостање, много успеха, деце, здравља пре свега, и да остваре бар део својих циљева ове године, пожелео је верницима лидер опозиције Томислав Николић из болничке постеље.