Архива новинских чланака

Пресс - Томислав Николић - 07.04.2012.

Николић је поручио и да ће СНС са коалиционим партнерима увести ред у област јавних набавки, у којима ће бити много више стручности, а много мање мита и корупције.
- Обезбедићемо да све буде јавно, да не постоје тајне набавке и набавке без тендера.
Он је истакао да ће привлачење нових инвестиција бити императив рада будуће владе у којој ће бити СНС.

Николић је поручио да се он залаже за улазак у ЕУ, али да Србија има двоја врата - ка истоку и ка западу.
- Србија никада не сме да заборави сарадњу са Руском Федерацијом. Мали смо ми да се одрекнемо огромног партнера - рекао је Николић.

Он је поручио да та странка никада неће да уради било шта што би наљутило ЕУ, осим ако ЕУ буде хтела да нас одбаци постављањем немогућих услова.
- Постоје услови које народ не може да прихвати. Постоји Косово и Метохија, које је српско и мора да остане српско - истакао је лидер напредњака.

Николић је присталицама напредњака испред улаза у фабрику „Прва искра“ рекао да им обећава да Тадић више никада неће бити председник Србије, јер је „током мандата више био председник ДС-а него председник државе“.
- За њих нека гласа оних 200.000 радника које су запослили и они што су добили по 1.000 евра од акција. За нас нека гласају људи који желе да се у Србији живи боље и сигурно ћемо победити - рекао је Николић.