Међународни односи

Наставак сарадње Аустријске народне партије и Српске напредне странке

Делегација Српске напредне странке, предвођене интернационалним секретаром СНС госпођом Јадранком Јоксимовић  сусрела се данас са Програмским директором Политичке академије Аустријске народне партије, господином Арнолдом Камелом. Господин Камел је изразио искрене честитке госпођи Јоксимовић поводом њеног именовања на функцију министра без портфеља задуженог за европске интеграције. 

Циљ посете је наставак и даље продубљивање међустраначке сарадње између Аустријске народне партије и Српске напредне странке, која пружа подршку СНС у њеном настојању да до краја године добије статус придруженог члана у групацији Европских народних партија. Господин Камел је представио организацију и програм Академије и упутио позив за посету делегације СНС Политичкој академији Аустријске народне партије.

Јадранка Јоксимовић се захвалила на посети и изразила уверење да ће односи између СНС и Аустријске народне партије наставити да се развијају у будућности уз интензивирање међусобне комуникације. Саговорници су се сложили да добри међупартијски односи две владајуће странке могу дати велики допринос даљем развоју сарадње између Србије и Аустрије, на обострану корист наших грађана.