Народна скупштина

Божић: Нећемо устукнути пред мафијом и политичким лешинарима

Пружамо подршку председнику Александру Вучићу у борби против криминала са поруком да нећемо устукнути пред мафијом и политичким лешинарима, који покушавају да вољу кољача и убица замене за вољу грађана, рекла је заменица шефа посланичке групе Српске напредне странке Сандра Божић.

Божић је у Скупштини Србије рекла да се настављају монструозни напади на Вучића, али да се отишло и корак даље, наводећи да се слобода медија злоупотребљава од стране "Ђиласових медија".

"То нам је јасно одавно, али и да поједини независни новинари који су и те како зависни од некаквих сумњивих финансирања, објављују своје неке тешке истине, а оне се базирају на криминалном језику и излазе из уста Вељка Беливука. Сами себе су данас демантовали у тексту који говори да је Беливук имао сарадњу са Вучићем, је ноторна неистина, лаж", рекла је Божић.

Божић је рекла да је занима зашто, како је рекла, ти независни новинари нису споменули "оне који су из језгра државног апарата пружали помоћ Беливуковом клану и сарађивали са тим новинарима истраживачима када су објављиване истине".

"Зашто нису споменули Маринику Тепић која је имала преписе разговора председника државе који је био прислушкиван, зашто нису споменули Ђиласа који се труди да у својим медијима релативизује све монструозне злочине Вељка Беливука и његове екипе", упитала је Божић.

Божић је додала да се у појединим медијима негирају злочини и да некима смета то што се таква монструозна дела приказују јавности, а јавност, рекла је, има право да зна.

"Политички лешинари који у Беливуку, Миљковићу виде будуће, а и садашње савезнике и сараднике, они који су користили услуге крволока, кољача и криминалаца, преко својих медија сада се најгласније јављају и тим истим кољачима пружају безрезервну подршку", рекла је Божић.

Упитала је да ли је то слобода медија или злоупотреба медија у политичкој кампањи против Вучића.

 

 

Извор: Танјуг/РТС 2