Народна скупштина

Брнабић: Лазовићу пише говоре Виола фон Крамон

Током конститутивне седнице парламента дошло је и до међусобне дискусије између посланика "Не давимо Београд" Радомира Лазовића и потпредседнице главног одбора Српске напредне странке Ане Брнабић, која је на критике које је Лазовић изнео током свог обраћања, одговорила констатацијом да му је говор написала (известилац за тзв. Косово у Европском парламенту) Виола фон Крамом.

Брнабић је рекла да поуздано зна да му говор који је данас испричао у парламенту написала лично Виола фон Крамон.

То, казала је, нису отужбе него чињенице, као и та да је она (Фон Крамон) направила коалицију "Морамо", што је, каже, и сама јавно рекла.

"Фон Крамон их је угурала у Скупштину захваљујући томе што је Александар Вучић и СНС била довољно демократична да спусти цензус са пет на три одсто", указала је Брнабић.

Према њеним речима, једва су се "докопали" парламента, да би им сада писала говоре и диктирала им шта треба да кажу у Народној скупштини Србије, као и кога да нападну и коју политику да промовишу.

"Политика коју промовишу када кажу да се боре да у Србији буде боље, односно да Србија буде боље место за живот је та да под тачком један - признамо Косово као независну државу, што су рекли током кампање", рекла је Брнабић.

 

 

 

Извор: Танјуг/РТС 2