Народна скупштина

Ђукановић: Нова влада биће влада дијалога и континуитета

Народни посланик на листи "Александар Вучић - За нашу децу" Владимир Ђукановић поздравио је што је за новог министра привреде предложена Анђелка Атанасковић која је, како је рекао, успешно водила предузеће "Прва петолетка - наменска", јер верује да ће исто тако водити и привреду.

Александру Вулину, који ће убудуће водити Министарство унутрашњих послова, пожелео је успешну борбу против криминала и корупције, као и новој министарки правде Маји Поповић.

"Џаба прокламована борба против криминала и корупције, ако не буде подршке тужилаштва", рекао је Ђукановић.

Навео је да је правосуђе "рак рана" српског друштва и додао да због неколицине људи који су га "потпуно уништили" огроман број честитих судија и тужилаца трпи.

Када је реч о војсци, навео је да се апсолутно залаже за њен развој јер, како додаје, што је јача војска, јаче су и економија и привреда.

"Војска мора да буде што јача и на свим пољима да се развија тако да верујем да ће то бити у правом смислу континуитет", рекао је Ђукановић.

Поздравио је што је покренута дигитализација нашег друштва јер, додао је, наши ИТ ресурси, односно људи који се тиме баве спадају у топ 20 у свету.

 

 

Извор: Танјуг/РТС 2