Народна скупштина

Ђукановић: Увек ће пристојна и нормална Србија побеђивати

Народни посланик на листи "Александар Вучић - За нашу децу" Владимир Ђукановић изјавио је да није за компромис са онима који воде застрашујуће кампање против неистомишљеника и који покушавају да уцењују власт преко својих медија.

Ђукановић је приметио да се сада води пропаганда против бивше функционерке ДС Гордане Чомић која ће бити министар, наводећи да је за оне који је сада називају "хуљом и смећем" некада била "сунце демократије", и то док је кршила Пословник Народне скупштине и ускраћивала реч.

"Сада када није променила мишљење него је схватила да су јој политички саборци промашили политику, сад је смеће и хуља. То све може да се прочита на порталима. То је застрашујуће. И са таквим људима треба да разговарамо? То је нечувено. Да су они власт стрељали би по улици", рекао је Ђукановић.

Додаје да се тај део опозиције и јавности води таквим принципима да ће свако ко не размишља као они бити обрукан.

Ђикановић је додао да се и против њега повела застрашујућа кампања кад је изабран за председника Одбора за правосуђе и да му се спочитава да је у сукобу интереса, јер је адвокат, указујући да то није био проблем кад је на челу тог одбора био функционер ДС Бошко Ристић.

"Док год се води лицемерна кампања имаћемо људе који ће се томе супротстављати. Прете нам преко друштвених мрежа како ће да нас вешају испред скупштине, па само нека пробају. Једва чекам да их видим тако храбре", рекао је Ђукановић.

Ђукановић је навео да је против компромиса са таквим људима који хоће да уцењују и који малтретирају путем својих медија.

"То је једина опозиција која неће на изборе. Опозиција би требало ваљда да једва чека изборе. Пошто опет најављују бојкот, кажем им: Бојкотујте до миле воље. Ја вам никад не бих изашао у сусрет. Само имате други проблем овде. Вас бојкотује народ", рекао је Ђукановић.

Ђукановић додаје да се на појединим медијима син председника црта као криминалац, оцењујући да то чине како би он после промене власти био легитимна мета и како би све могли да оправдају.

 

 

Извор: Танјуг/РТС 2