Народна скупштина

Ђурић: Бруталне лажи опозиције о увредама

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик Невена Ђурић одбацила је данас оптужбе представница опозиције које су због, како су оне протумачиле, сексистичких увреда затражиле да се посланику СНС Далибору Шћекићу одузме посланички мандат, а потпредседница Народне скупштине Сандра Божић разреши функције.

Ђурић рекла је новинарима у Скупштини да Сандра Божић ништа лоше није рекла и да се ради о обмањивању јавности.

“Оно што је она рекла и оно што су пренели медији је потпуно другачија прича. Ви с једне стране имате наслове у медијима, а са друге стране када се погледа снимак потпуно је јасно на шта се њене речи односе. Сандра Божић је рекла да се посланице опозиције које пролазе кроз редове СНС препоручују да буду чланице СНС. Ја не видим шта је ту увреда? И не знам шта је у њеном обраћању спорно”, прокоментарисала је Ђурић.

С друге стране, додала је Ђурић, јуче смо присуствовали нервном слому посланице Драгане Ракић која је ничим изазвана прекинула обраћање Ане Белоице.

Када је реч о наводном алудирању посланика Шћекића, Ђурић каже да апсолутно не постоји ниједан доказ да се то догодило.

“Да ли је неко то негде видео и да ли је то забележено? Ви очекујете од нас да ми верујемо на њихову реч. Са друге стране постоје докази и камера је снимила посланика Стефана Јовановића из Народне странке који је четири пута опсовао мајку шефу посланичке групе Миленку Јованову”, рекла је Ђурић.

 

 

 

Извор: Танјуг