Народна скупштина

Јоксимовић: Ђилас и Јеремић спроводе насиље на својим протестима

Члан Председништва Српске напредне странке Немања Јоксимовић указао је на то да присталице Ђиласа и Јеремића континуирано спроводе насиље на својим протестима.

"Говоре о мирним протестима, а сведоци смо сви да је сваки њихов протест био насилан, бруталан и да су их користили да се обрачунају са свима који не мисле као они. Унизили су и пребили човека који је путем возио багер", рекао је Јоксимовић.

Додао је да сумња да грађани желе да живе у таквом Београду и Србији те да верује да грађани желе да се боре против насиља.

"Блокирали су и ауто-пут. У којој земљи се то дешава, у којој земљи је дозвољено да се на бруталан начин крши слобода кретања било ког грађанина", рекао је Јоксимовић додајући да тим насиљем желе само да зауставе развој Републике Србије који је омогућен само захваљујући политици Александра Вучића.

Додао је да је уверен да ће грађани на изборима пружити недвосмислену подршку управо Вучићу и Српској напредној странци, политици која иза себе има резултате и која прави од Београда и Србије боље и лепше место за живот свих грађана.

 

 

Извор: Танјуг/Студио Б