Народна скупштина

Мартиновић: Нова влада ће бити влада континуитета

Председник посланичке групе "Александар Вучић - За нашу децу" Александар Мартиновић рекао је да га мало чуди вокабулар који користи самостални посланик Владан Глишић, јер је то вокабулар Комунистичке партије, односно Коминтерне.

"Колонијализам, крупни капитал и тако даље, то је језик којим се говорило пре 50, 70 или 80 година", рекао је Мартиновић.

Мартиновић га је пријатељски посаветовао да се клони те терминологије којом се користила и Демократска странка, наводећи да је то терминологија оних који су политички пропали.

"Не да нису успели на изборима, него су збрисани с политичке сцене Србије зато што су убеђивали грађане да не виде оно што заиста постоји. Вучић отвори једну фабрику, а они кажу: ма, то није ништа. Отвори десет, а они кажу: ма, то није ништа...", рекао је Мартиновић.

Истакао је да ће нова влада бити влада континуитета и да ће СНС инсистирати на томе.

Мартиновић је указао и да је председник Србије Александар Вучић много тога урадио за Србе у дијаспори и да је после дугог низа година поново вратио у спектар политичког интересовања положај српског народа у Хрватској, БиХ, Црној Гори...

 

 

Извор: Танјуг/РТС 2