Народна скупштина

Орлић са децом са Косова и Метохије у Народној скупштини

Више од 80 деце са Косова и Метохије, заједно са својим вршњацима из Новог Сада код којих бораве у оквиру пројекта "Свим срцем за осмех детета", посетило је данас Народну скупштину Републике Србије.

Децу је овом приликом поздравио и председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић, који им је пожелео добродошлицу и нагласио да је Дом Народне скупштине – њихова кућа, баш као што је то читава Република Србија.

"Данас сте заједно са својим другарима из Новог Сада, али и са онима који живе у Београду, Нишу, Крагујевцу и сваком другом месту у нашој и вашој Србији. Знајте да смо сви заједно са вама – увек, и да на својој страни имате своју Србију. Вама и вашим породицама бескрајно хвала што сте јаки, храбри, што за све нас чувате Косово и Метохију", поручио је Орлић. 

Деци је пожелео да се из престонице, и осталих градова и места које програм посете обухвата, врате са најлепшим успоменама, стеченим новим пријатељствима и да не забораве да буду вредни, марљиви, успешни ученици, који ће се сутра старати за своју Србију и учинити је још бољим местом за живот. 

"Хвала вам јер сте својим осмесима украсили нашу Народну скупштину", закључио је Орлић којем је овом приликом, у име организатора посете, додељена плакета за помоћ реализацији јубиларног десетог пројекта "Свим срцем за осмех детета".

 

 

 

Извор: Танјуг