Народна скупштина

Пантић Пиља: Опозицијa насрнула на професора Стојана Раденовића

Народна посланица Српске напредне странке Биљана Пантић Пиља рекла је да су представници опозиције данас насрнули на председавајућег Скупштине Србије професора Стојана Раденовића који има 76 година само због тога што им се није допало како је водио седницу.

"Прво је Мирослав Алексић полетео и ударио радника обезбеђења, а онда су се сви заједно залетели на професора, зато што нису задовољни како води седницу. И то је та опозиција која себе назива Србија против насиља. Показали су данас да оно дно које су већ досегли може да буде још горе. Имали смо напад на председника (Вучића) у истој овој сали, када су скакали по скупштинским клупама. Бацање пословника, Устава Републике Србије, звиждање, залетање на бившег председника Орлића, залетање на посланике владајуће коалиције", рекла је Пантић Пиља на конференцији за новинаре у Скупштини Србије.

Пантић Пиља је оценила да су припадници опозиције налетели на Раденовића јер нису имали стрпљења, иако им је, како је рекла јасно рекао да сачекају и да ће сви добити реч.

"То су исти они који су искористили најстрашнију мајску трагедију, исти они који позивају на линч својих политичких противника и на линч председника Александра Вучића. Данас су на немоћног човека који само због својих година и због тога што је тако прописано законом председава Народном скупштином", рекла је Пантић Пиља.

 

 

 

 

Извор: Танјуг