Народна скупштина

Тодоровић: Скуп "Србија наде" показаће јединство

Члан Председништва Српске напредне странке и народни посланик Ђорђе Тодоровић питао је безбедносне службе да ли су предузете све мере како би се осигурала и гарантовала безбедност грађанима и њихово право на слободно окупљање јер, како је рекао, у Србији постоје "агресивно либералне снаге".

Тодоровић је рекао да су за данас заказане литије, а да су снаге које помиње бесне.

Такође, рекао је и да "тајкунски медији" не престају већ десет дана да пишу "најодвратније текстове" о сутрашњем скупу на који је позвао председник Александар Вучић.

"И на то смо навикли, то јесте анти-државна агенда Шолакових медија, али проблем је када мотивишу веће лудаке који на "Твитеру" пореде народ са овцама, зомбијима, па их чак и Пајтић назива "покретним тором". А они из Морамо-Заједно пореде долазак српског народа у Београд са Мусолинијевим уласком у Фиренцу. То је мишљење лажне елите о сопственом народу", рекао је Тодоровић.

Како је навео, то исто мишљење деле једино и само са премијером привремених приштинских институција Аљбином Куртијем.

"Док ће елитисти бушити гуме и заустављати аутобусе у централној Србији, Курти ће застрашивати Србе на Косову и Метохији да сутра не присуствују скупу", рекао је Тодоровић и додао да ће сутра испред скупштине бити одржан "скуп будућности, а не враћање у прошлост".

"А у суботу? У суботу ће бити један обичан - контрамитинг. Они кажу "све мора да стане", а ми кажемо "Србија не сме да стане", поручио је Тодоровић.

 

 

Извор: Танјуг/РТС 2