Саопштења

Божић: Ако Драган Ђилас буде власт, право и правда ће бити дељени његовом песницом

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ  / 24.08.2021.

 

Сандра Божић, члан Главног одбора Српске напредне странке

 

Кибицерски хушкати на насиље, подржавати га, навијати и подмукло користити у сврху политичке пропаганде, је нешто што смо толико пута имали прилику да видимо у немаштовитој режији Драгана Ђиласа и његових упосленика.

Било која и било каква врста насиља над било ким, може наићи искључиво и само на јавну осуду и процесуирање у складу са законом, пред којим су у овој земљи сви једнаки, и то је нормалан и очекиван след у уређеној држави данас.

Али, то Драгану Ђиласу није јасно, јер је навикао правду да дели лично, а у безакоњу које је сам у своје време створио бесумучно је пљачкао и на леђима грађана кројио правду искључиво за себе.

Од насилника који и у сопственој кући над најближима користи песнице, не можемо очекивати да разуме како нормална држава функционише.

Антонијевић је за Драгана Ђиласа легитимна мета, искључиво јер је имао „храбрости“ да се захвали искрено својој држави која је обезбедила средства за прављење филмова у којима најзад нема пласирања антисрпске пропаганде, већ се искрено и истинито говори о српским жртвама и страдању нашег народа.

Да је неко питао Маринику, нисам сигурна какав бисмо филм добили.

Али као што држава није била ни глува ни слепа у случају Борка Стефановића, тако неће ни у овом случају напада на Антонијевића бити ни глува ни слепа. А сваки политички спин, навијање и руке које ђиласовци злате, позив су на ново насиље. Затровани безграничном мржњом, исфрустрирани својим неуспесима, нервозни јер нису ни близу буџета, ускоро ће по улици претити и песничити свакога ко мисли другачије.

Усудите се да волите своју земљу, научите да поштујете њене грађане, градите је и сањајте о њеним успесима као што то чини Александар Вучић.

А хушкачка политика, у којој се опет простор тражи за поларизацију и промоцију политичке квазиелите, која на овај начин прикрива сву своју безидејност и политичке промашаје, само је обећање грађанима да ако Драган Ђилас буде власт, право и правда ће бити дељени његовом песницом, а безакоњем ће створити опет простор за рабљење џепова грађана Србије.

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

 

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА