Саопштења

Божић: Ђилас је највећи лопов у историји овог народа

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 13.09.2021.

 

Сандра Божић

члан Главног одбора Српске напредне странке и народна посланица

 

Могу да се сложим у једном са Драганом Ђиласом, његове конференције за новинаре јесу јединствене. Када на конференцијама не бесни на новинаре и одбија да одговори на њихова питања, усамљен је случај у свету политике да се тајкун, лопов и злостављач слободно бави политиком и практикује је отворено само са једним циљем, да покаже колико је још способан да похарачи и покраде џепове грађана и дефинише себе као јединственог и највећег лопова у историји овог народа.

У праву је Драган Ђилас и када се жали на број страна који му посвећују новине и број сати који му посвећују телевизије. С обзиром на све малверзације, тајне рачуне, неодговорну политику залужује много, много више простора у свим медијима. И када каже да Србија није једнако Вучић - сигурно мисли на девастирану и економски посрнулу Србију с краја његовог и мандата котерије којом управља. Захваљујући правној и слободној држави за коју се сви ми из Српске напредне странке боримо, могуће је да се износе различите неистине у ђиласовим медијима; а које имају искључиво за циљ да створе атмосферу линча председника Србије. Сведоци смо све чешћих напада који постају све прљавији како се ближи почетак предизборне кампање - зна штеточина Ђилас да је државна каса поново пуна и да ће, уколико дође на власт, опет имати прилику да вишеструко увећа своје рачуне на егзотичним дестинацијама.

За готово све што се тиче Ђиласа и његова лоповска екипа има двоструке стандарде. Њему је дозвољено да без прекида монструозно напада децу Александра Вучића, угрожава им интегритет и безбедност, води бруталну кампању лажи и увреда председника Србије, док с друге стране, лицемер, не може да се обузда када му незадовољни грађани на улици вичу да је лопов. Међутим једно је сигурно, може да поднесе и 1.500 тужби, то неће променити мишљење грађана Србије који знају где се налазила Србија у време његове интересне групе и плаћеника са платне листе његових приватних фирми.

Последњи у низу напада који траје упоредо с нападима из иностранства на виталне интересе Срба, показује да је Ђилас спреман и на пакт с ђаволом само да се врати на државне јасле и доврши посао уништавања Србије. То му неће проћи, а грађани ће то јасно показати на изборима који следе.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА