Саопштења

Божић: Јасно је за чији рачун Мариника Тепић натеже лажи око државних интереса

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 14.10.2020.

 

Сандра Божић

чланица Главног одбора Српске напредне странке

 

Након првих кокошака које су јој одредиле употребну вредност у политици, кристално је јасно за чији рачун Мариника Тепић натеже лажи око кључних државних интереса.

На случају слабљења наменске индустрије изградила је опробан рецепт по којем је наставила немилосрдан обрачун тајкуна Ђиласа са грађанима Србије.

Да не буде никакве заблуде, када неко са циљем слаби виталне државне компаније, по стратешкој линији важне за економију једне земље, то нема везе са политичком опцијом на власти, тај издајник категорично и јасно врши директан обрачун са грађанима Републике Србије, отимајући им хлеб из руку и будућност деце!

То су урадили и за време своје највеће политичке моћи када су уништавајући сопствени народ и државу, оставили милионе на улици без посла и идеје како и где сутра!

До јуче мета напада је била конкурентска улога Телекома, чији напредак и развој директно угрожавају Шолакове и Ђиласове интересе.

Данас је то ЕПС!

Уз театралан наступ по принципу рекла-казала углавном можемо из Мариникиног обраћања да закључимо да је послушно опет ставила главу тамо где Ђилас неће ни ногу.

Свесно жртвујући њен кредибилитет, од којег ниста није ни остало!

Ове представе свакако нису бесплатне, шта више, дебело коштају Србију!

После сваке Ђилас задовољи део својих  криминалних комбинација и интересе првих послушника.

Али кукавичлук тајкунског предатора нам није нов, већ уобичајен образац немоћи политичког дилетанта и празноговорника, вештог и заинтересованог једино и само за нови круг пустошења џепова грађана Србије!

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА